Keramiekmarkt Dordrecht 2018

Een zonnetje zorgde er voor dat de keramiekmarkt goed bezocht werd. Sommige mensen liepen vluchtig langs mijn kraam maar het merendeel nam de tijd om rustig al mijn werk met een "ongemakkelijk" onderwerp in zich op te nemen en de bijbehorende uitleg te lezen. Mooie ontroerende verhalen kwamen er los en reacties als 'bijzonder', 'mooi', 'ontroerend' werden gegeven. De twee juryleden die al het werk op de markt moesten beoordelen, zag ik meerdere keren langs mijn kraam gaan. Soms met een vraag hoe ik iets gemaakt had en met opmerkingen zoals "je maakt het ons wel moeilijk". Ze deden er lang over om een oordeel te vellen maar uiteindelijk kwam de uitslag: ik werd tweede en had de bonusprijs gewonnen. De eerste (welverdiende) prijs ging naar Caroline Peeters ( www.carolinepeeters.nl) met haar 'bewaarplaatsen'. In thema vulden we elkaar mooi aan want bij Caroline gaat het om het bewaren van herinneringen.

Een dag om tevreden op terug te kijken!