Laureaat!

Met trots kan ik laten weten dat ik laureaat ben geworden van het keramiekatelier van het IKO. Een prachtige bekroning op mijn afstudeerwerk!

Op 26 juni kreeg ik uit handen van de direkteur mijn getuigschrift uitgereikt en exposeer ik, tijdens de IKO-laureaten tentoonstelling tot eind juli, in het Stedelijk Museumaan het begijnhof in Hoogstraten.

Een vakjury en mijn leraressen oordeelden over mijn werk:

"Uitzonderlijk goed werk dat in elk aspect getuigt van technische virtuositeit, indrukwekkend hoeveel gevoel dit werk weergeeft, zeer evenwichtig geheel; alles past perfect in elkaar."

"Je zoektocht om dit thema dat jou nauw aan het hart ligt op een goede manier te uiten, is fenomenaal. Je zocht tot het perfect was. Het is gewoon geweldig goed."

"Een actueel thema dat het keramiekatelier ver overstijgt. Knap hoe zelfstandig jij alles hebt uitgezocht en met veel durf en doorzettingsvermogen hoge technische uitdagingen bent aangegaan. Je hebt de lat heel hoog gelegd - wees niet tevreden met minder;

je hebt nu bewezen wat je in je mars hebt! Topniveau - hele dikke proficiat en veel succes verder."

Ik heb een hele mooie en leerzame tijd op het IKO mogen hebben en zal het zeker missen! Ik hoop dat de tentoonstelling volop bezocht gaat worden en dat iedereen kan genieten van mijn 'bekroning van 6 jaar IKO'.